Wij zijn een kleinschalige cattery in het hartje van Limburg. We kweken Brits korthaar in de kleuren blauw, lilac, shaded silver en gold

Voor ons is iedere kat uniek....zelfs onze oude straatkat! Het maakt niet uit of ze gesteriliseerd, gestrastreerd of ieder jaar een mooi nest heeft.
Het sociale van de dieren is voor ons het belangrijkst. Het vrij in huis rondlopen, samen met onze kleinkinderen, de hond,de stofzuiger🙂,....dat is prioriteit bij ons! Dat geld ook voor de kittens.
Voeding en verzorging zijn natuurlijk ook zeer belangrijk. Inentingen en ontwormingen vanzelfsprekend ook. Ook al onze katten zijn getest op HCM, PKD, FIV en FeLV.

Na 12 jaar kweken met Britjes staan we nog elke dag verstomd van hun ongelooflijk lief en nieuwsgierig karakter😀.

Kortom....onze Britten zijn een stuk van ons leven geworden

Moeite nog kosten worden gespaard om onze dieren een zo goed mogelijk bestaan te geven.
Daarom is de prijs van onze kittens ook een vaste prijs die we handhaven. Deze prijs is 1150 euro. We zijn sinds kort ook van werkwijze veranderd. In het verleen werkten we met wachtlijsten. Dit vergt enorm veel tijd en bijna niemand houd zich aan zijn woord. Jammer...want eigenlijk moeten we leren geduldig zijn en het kweken van dieren niet over te laten aan broodfokkers. We werken dus niet meer met wachtlijsten. 

Wenst u het toch heel graag gelieve dan telefonisch contact met mij op te nemen.