Wij zijn een kleinschalige cattery in het hartje van Limburg. We kweken Brits korthaar in de kleuren blauw, lilac, shaded silver en creme

Het hele verhaal begon met onze ,sleepy, Azaro.Hij was ons eerste Britje. Een echte knuffelbeer die iedere morgen zijn kaasje komt bedelen. Meteen waren we verliefd op het ras. Al snel kwam er ons Zorah bij. En dan groeide het idee om een nestje te nemen. Na veel wikken en wegen, vallen en opstaan en heel veel leren, begonnen we er aan. Simpel was het niet. Maar met veel doorzettingvermogen zijn we er toch geraakt. Nu, enkele jaren later hebben we 7 britjes en een 3 tal nestjes per jaar. We hebben ook een eigen dekkater.
Voor ons is iedere kat uniek....zelfs onze oude straatkat! Het maakt niet uit of ze gesteriliseerd, gestrastreerd of ieder jaar een mooi nest heeft.
Het sociale van de dieren is voor ons het belangrijkst. Het vrij in huis rondlopen, samen met onze zoon, de hond,de stofzuiger🙂,....dat is prioriteit bij ons! Dat geld ook voor de kittens.
Voeding en verzorging zijn natuurlijk ook zeer belangrijk. Inentingen en ontwormingen vanzelfsprekend ook. Ook al onze katten zijn getest op HCM, PKD, FIV en FeLV.
Shows doen we niet.
Moeite nog kosten worden gespaard om onze dieren een zo goed mogelijk bestaan te geven.
Daarom is de prijs van onze kittens ook een vaste prijs die we handhaven.

Kortom....Brits korthaartjes.....
het is een stukje van ons leven geworden!